Your address will show here +12 34 56 78

Jens Bang Liebst

Jens Bang Liebst og et dedikeret team af medarbejdere rådgiver hovedsageligt mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder indenfor hele det erhvervsretlige område.

JURA OG FORRETNING I FORENING

Jens Bang Liebst er aktivt engageret i en række virksomheder og er bestyrelsesmedlem i flere selskaber og foreninger, hvor de juridiske færdigheder kombineres med strategiske og forretningsmæssige udfordringer.

I løbet de seneste 10 år har Jens Bang Liebst medvirket til opstart af en lang række virksomheder og løbende rådgivet om såvel de juridiske aspekter som de forretningsmæssige aspekter af ejeraftaler, warrants, bonusordninger, samt direktions- og bestyrelsesarbejde.

SELSKABER OG SELSKABERS FORHOLD

Jens Bang Liebst har særlig erfaring med omstruktureringer af selskaber eller personlige virksomheder, køb og salg og generationsskifte, rekonstruktioner, samt etablering og opstart af virksomhed, herunder valg af virksomhedsform, selskabsstiftelser, ejeraftaler, direktørkontrakter m.m. 

Jens Bang Liebst og et team af medarbejdere beskæftiger sig endvidere indgående med rådgivning til private om køb og salg af fast ejendom og andre private formueforhold.

LIGEFREM RÅDGIVNING OG MÆRKBAR EFFEKT

Det er altid målet for Jens Bang Liebst at yde en rådgivning som er ligefrem, løsningsorienteret og umiddelbart anvendelig for klienterne. Det skal så vidt muligt altid have direkte, mærkbar og positiv effekt at modtage rådgivning  - også selvom en sag kan have svære udsigter.


+ Highlights

Optagelse af nye partnere
Forhandling og juridisk tilrettelæggelse af optagelse af nye partnere i ejendomsmæglerselskaber vedrørende i alt syv mæglerbutikker.

Rekonstruktion af virksomhed
Rekonstruering og videreførelse af entreprenørvirksomhed med mere end 50 medarbejdere.

Etablering af koncern
Etablering af driftsselskaber og personlige holdingselskaber samt ejeraftale i succesfuld københavnsk startup virksomhed.

Millionerstatning i voldgiftssag
Voldgiftssag for sælgere af virksomhed, som medførte berettiget ophævelse af salgsaftale og millionerstatning fra køberne.

Bestyrelsesmedlem reddet fra personlig konkurs
Delvis frifindelse og efterfølgende fordelagtigt forlig for bestyrelsesmedlem i omfattende bestyrelsesansvarssag ved Københavns Byret.

+ Referencer

Jens was Riidr's lead of attorney in our negotiations with Schibsted Media Group. In this process Jens proved to be extremely skillful. I am very proud in recommending Jens.
Anders Breinholst, CEO Riidr.com
Anbefaling af advokat - Jens Bang Liebst

Aumento har hjulpet Eyemind med at omdanne vores virksomhed til ApS, oprette holding-selskab og få en investor indsat som medejer af virksomheden. Under forløbet har vi som start-up uden forhåndsviden om stiftelsesdokumenter, ejeraftale, direktørkontrakt mv. følt os holdt rigtigt godt i hånden. Aumento fandt hurtigt den rette løsning for vores virksomhed, og undervejs i processen gennemgik vores advokat løbende de mange dokumenter med os, rådgav os og uddybede konsekvenserne af de valg, vi skulle træffe.
Vores advokat vendte altid hurtigt tilbage, var let at få kontakt med og sørgede for, at alle dokumenter hurtigt blev sendt til rette instanser og partnere. Vi kan kun anbefale Aumento.
Anbefaling af Kim Søborg, CEO, Eyemind ApS

+ Ratings og medlemskaber

Jens Bang Liebst
Advokat, Partner

Telefon: (+45) 7025 5770
Mobil: (+45) 2940 5000
E-mail: jbl@aumento.dk


Uddannelse
Advokat, 2006
Advokatfuldmægtig, 2003
Cand.jur. Københavns Universitet, 2003

Karriere
Advokat og partner hos Aumento Advokatfirma, 2008-
Advokat hos Plesner Advokatfirma, 2003-2008
Advokat hos IBM Danmark (udstationering), 2006-2007

Medlemskaber
Medlem af bestyrelsen (formand), Neptun Transport A/S
Medlem af bestyrelsen, Core & Company P/S
Medlem af bestyrelsen, Blueprint Learning ApS
Medlem af bestyrelsen (formand), Solrød Strands Grundejerforening
Secretary General, Nordic Assistance Association
Medlem af FICOFOMA
Medlem af Dansk Forening for Selskabsret
Medlem af Det Danske Advokatsamfund/beskikket af Justitsministeriet.
Medlem af TAGlaw - internationalt advokatsamarbejde

Sprog
Skandinavisk
Engelsk

Formalia
CVR : 39197545
Organiseret som anpartsselskab 
Forsikring : HDI Danmark, police nr. 156-08654435-14012
Dækningssum : 50 mio. DKK
Pengeinstitut : Sydbank

Forretningsbetingelser