Menu
×

Retssager og voldgift

Retssager og voldgift

Mange af vore advokater har omfattende erfaring med førelse af sager såvel ved de ordinære domstole som ved Voldgiftsnævnet for bygge- og anlægsvirksomhed samt Voldgiftsinstituttet og andre nationale og internationale voldgiftsinstitutter. Flere har møderet for Højesteret.

Vi lægger også her stor vægt på et åbent og tillidsfuldt samarbejde med vore klienter, fordi det er vigtigt, at alle relevante oplysninger kommer på bordet ved sagens start – især de ubehagelige. Det er nemlig afgørende for, om en sag bør føres. Afgørelsen af mange(/de fleste??) sager kan forudses allerede på grund af faktum. Derfor må klienten forudse, at vi ved møderne agerer som ”djævlens advokat” ved kraftigt at angribe de fremførte synspunkter. Dette vil ske, hvis sagen kommer for en dommer, og så er det for sendt at finde de vindende argumenter. Vi ser i denne forbindelse også på de forretningsmæssige relationer, idet det ofte er af større betydning for klienten at oprette et godt samarbejde end at få ret i en mindre betydningsfuld sag, som begge parter ofte har medvirket til.

Om Aumento
Aumento Advokatfirma er et slagkraftigt hold af advokater med solid erfaring og ekspertise 360 grader rundt i det juridiske kompas.
Kontakt Aumento

Aumento Advokatfirma
Ny Østergade 3, 4. sal
1101 København K

TEL: (+45) 7025 5770
FAX: (+45) 7025 5771
E-MAIL: mail@aumento.dk