Menu
×

Salgsforberedelser og due diligence

Salgsforberedelser og due diligence

Vi bistår virksomheder i alle størrelser og indenfor alle brancher med det forberedende arbejde i forbindelse med et salg og med gennemgangen af virksomhedens samlede juridiske og økonomiske forhold. Vi har stor erfaring med, i samarbejde med klienten at afklare, om salget bedst gennemføres som en aktieoverdragelse eller en aktiv-/aktivitetsoverdragelse, ligesom vi rådgiver klienter i relation til strukturerede salgsprocesser. Vi har ligeledes erfaring med at assistere virksomheder med at gennemføre sælger due diligence samt udarbejdelse af salgsrelevante dokumenter såsom eksklusivitetsaftaler, fortrolighedsaftaler, Letter of Intents og Term Sheets.

Vores specialister rådgiver ligeledes på købersiden i forbindelse med blandt andet gennemførelse af due diligence af målvirksomhedens juridiske forhold, herunder gennemførelse af internationale undersøgelser via vores mange udenlandske samarbejdspartnere.

Om Aumento
Aumento Advokatfirma er et slagkraftigt hold af advokater med solid erfaring og ekspertise 360 grader rundt i det juridiske kompas.
Kontakt Aumento

Aumento Advokatfirma
Ny Østergade 3, 4. sal
1101 København K

TEL: (+45) 7025 5770
FAX: (+45) 7025 5771
E-MAIL: mail@aumento.dk