Nyheder

STUD.JUR SØGES TIL AUMENTO ADVOKATFIRMA

Om stillingen

Advokat Henrik Hjortsholm, partner i Aumento Advokatfirma, søger en ny student til teamet, der pt. består af undertegnede samt en advokat, to studenter og en advokatsekretær. Samarbejdet i teamet er kendetegnet ved en uformel omgangstone, humor og gensidig respekt.

Du vil komme til at sidde med opgaver inden for det erhvervsretlige område, herunder særligt inden for fast ejendom i forbindelse med køb og salg af ejendomme og ejendomsselskaber, due diligence, erhvervslejeret, boliglejeret, entrepriseret og selskabsret.

Det vil derfor være en fordel, hvis du har haft fag inden for nogen af de nævnte retsområder. Studerende der starter på 3 eller 4 år af uddannelsen til september 2021 foretrækkes henset til den generelle anciennitet i teamet med pt. to studerende på kandidatuddannelsen.

Dine primære arbejdsopgaver vil være informations- og litteratursøgning, udarbejdelse af notater, sagsbehandling, udkast til besvarelser, breve og anden korrespondance m.v. samt en række opgaver af mere administrativ karakter.

Den ugentlige arbejdstid vil udgøre 15-21 timer, men der er naturligvis fleksibel planlægning heraf, så det passer med studie og eksaminer.

Vi har en flad struktur der gør, at du med tiden vil få mulighed for at få et stort ansvar og sidde med opgaver, som ellers typisk varetages af fuldmægtige samt have direkte klientkontakt.
Det forventes, at du er fagligt dygtig, arbejder selvstændigt, systematisk og omhyggeligt. Dog er der altid mulighed for sparring med kollegaer både i og udenfor teamet, og vi ser det som en fælles opgave at udvikle dig bedst muligt.

Om Aumento Advokatfirma

Aumento Advokatfirma er et fællesskab af advokater, der yder rådgivning på specialistniveau inden for alle områder af både erhvervs- og personretten.

Kontoret er beliggende i hjertet af København og er præget af en meget stærk social kultur, hvor både partnere, advokater, advokatfuldmægtige, studenter og administrative medarbejdere er en del af det stærke fællesskab der kendetegner Aumento. Der bliver løbende afholdt sociale arrangementer på tværs af etagerne, ligesom der er et stærkt sammenhold i studentergruppen.

Du vil i det daglige samarbejde være tilknyttet partner Henrik Hjortsholm og advokat Louise Lykke Sørensen.

Motiveret ansøgning, CV, karakterudskrift og eventuelle referencer sendes pr. e-mail til Advokat Louise Lykke Sørensen, lls@aumento.dk. Du er ligeledes velkommen til at kontakte Louise på e-mail eller telefon 61 63 34 86, hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen.

Ansøgninger behandles i uge 32 hvorefter der bliver indkaldt til samtaler. Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest den 8. august 2021.

Author


Henrik Hjortsholm

Henrik Hjortsholm beskæftiger sig med rådgivning af danske og udenlandske klienter inden for fast ejendom og entreprise.