Menu
×

Stud.jur. med interesse for fast ejendom søges til Aumento Advokatfirma

Henrik Hjortsholm, partner i Aumento Advokatfirma, søger en dygtig studerende til at styrke teamet. Du vil blive en del af et professionelt, uformelt og socialt advokatkontor placeret centralt i København.

 

Om teamet

Du vil blive en del af Aumento Advokatfirma og Henrik Hjortsholms advokatforretning, som er i rivende udvikling. Henrik Hjortsholms advokatforretning er bredt funderet indenfor fast ejendom og det erhvervsretlige område.

Du bliver i det daglige en del af et specialiseret team, der pt. består af partner Henrik Hjortsholm samt en advokat, en advokatfuldmægtig, en sekretær, en tinglysningsspecialist, og en stud.jur. Det er herudover tanken, at der fast skal være tilknyttet endnu en student til teamet. Samarbejdet er kendetegnet ved en uformel omgangstone, humor og gensidig respekt.

Udover teamet vil du indgå i det større og professionelle advokatfællesskab, som Aumento Advokatfirma udgør med pt. 35 selvstændige advokater med diverse tilknyttet juridisk og administrativt personale, herunder løbende ca. 10 studentermedarbejdere.

På kontoret arrangeres der en lang række sociale arrangementer herunder en årlig udlandstur for hele kontoret. Der er et godt sammenhold i studentergruppen, som også på egen hånd arrangerer sociale arrangementer.

 

Om jobbet

Stillingen er på 15-21 timer om ugen. Arbejdstiden er fleksibel og aftales, så den passer med dit studie, ligesom der tages hensyn til eksaminer mv.

Henrik Hjortsholm beskæftiger sig med rådgivning af danske og udenlandske klienter indenfor fast ejendom, og teamet har bl.a. bistået klienter med en lang række større ejendomstransaktioner og udviklingsprojekter i de seneste år. Der ydes herudover juridisk og kommerciel rådgivning inden for det erhvervsretlige område. Dine opgaver vil primært ligge inden for køb og salg af ejendomme og ejendomsselskaber, ejendomsudvikling, erhvervslejeret, entrepriseret og selskabsret, samt udbudsret inden for fast ejendom.

Dine opgaver vil indledningsvis med være mere traditionelle stud.jur. opgaver. Det kan f.eks. være litteratursøgning, udarbejdelse af notater, udarbejdelse af diverse udkast til skrivelser og aftaler samt lettere sagsbehandling.

For den rette studerende med initiativ er der efter en indkøringsperiode mulighed for at få mere ansvar i form af selvstændige opgaver, kontakt ud af huset og egne sager, dvs. opgaver som minder mere om traditionelle fuldmægtigopgaver.

 

Om dig

For ansættelse er det en forudsætning, at du har interesse for fast ejendom og erhvervsret. Herudover foretrækkes studerende på 3. eller 4. år af uddannelsen med gode karakterer i de formueretlige fag. Det vil være en fordel, hvis du har eller skal have fagene fast ejendom, udbudsret og/eller selskabsret. Du skal være god til at kommunikere i skrift og tale, og kunne arbejde struktureret. Herudover forventer vi, at du som person er ansvarsbevidst, social og har lyst til at være en del af vores team.

 

Ansøgning

Ansøgning med relevante bilag (eksamensbevis, CV, evt. anbefalinger, mv.) sendes til hhj@aumento.dk snarest muligt og senest søndag den 7. juli 2019.

Stillingen er til tiltrædelse i løbet af august 2019 efter nærmere aftale. Samtaler gennemføres løbende, og ansættelse sker, når den rigtige er fundet.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til advokatfuldmægtig Louise Lykke Sørensen på telefon 61 63 34 86.

Vi ser frem til at høre fra dig!

No Practice have Found!
Advokat, Partner
  TEL  (+45) 7025 5770
  MOB   (+45) 2064 3486
  FAX  (+45) 7025 5771
  Email   hhj@aumento.dk
Uddannelse

Advokat, 2010
Cand.jur. Århus Universitet, 2007
Ha.jur i Skat - Handelshøjskolen i Århus, 2004

Tidligere karriere

Advokat og Partner, Aumento Advokatfirma, 2016-
Advokat, Bruun & Hjejle, 2010-2016
Advokatfuldmægtig, Gorrissen Federspiel, 2007-2010

Medlemsskaber

Medlem af Danske Ejendomsadvokater
Medlem af Københavns Advokatforening
Medlem af Det Danske Advokatsamfund/beskikket af Justitsministeriet
Medlem af Foreningen for Arealer og Rettigheder i Danmark
Medlem af Byens Netværk

Sprog

Skandinavisk
Engelsk

Formalia

CVR : 37413879 organiseret som enkeltmandsvirksomhed

Insurance HDI Gerling, policy no. 156-08654435-14012

Pengeinstitut : Sydbank


Forretningsbetingelser
Om Aumento
Aumento Advokatfirma er et slagkraftigt hold af advokater med solid erfaring og ekspertise 360 grader rundt i det juridiske kompas.
Kontakt Aumento

Aumento Advokatfirma
Ny Østergade 3, 4. sal
1101 København K

TEL: (+45) 7025 5770
FAX: (+45) 7025 5771
E-MAIL: mail@aumento.dk