Your address will show here +12 34 56 78
Advokatfuldmægtig Tobias Pedersen er tilknyttet sagsansvarlig partner advokat Asaf M. Fazal. 

Det der kendetegner Tobias´ rådgivning og behandling af sager er, at han er energisk og lægger sin sjæl og hjerteblod i sagerne. Han er derudover heller ikke bange for at finde på alternative og progressive løsninger, hvor der bliver gået hele vejen for at nå målet. Tobias har et skarpt øje for detaljer og er meget stærk juridisk. 

På vegne af Dansk Metalvare Fabrik og mig selv privat, vil jeg give Tobias Pedersen fra Aumento Advokatfirma mine bedste anbefalinger.
0

Jeg har brugt Anja Linde som min advokat både privat og erhvervsmæssigt siden 2015, og kan i høj grad anbefale hende. Anja er grundig, hurtig til at sætte sig ind i problemstillingen og er meget professionel i sin rådgivning og håndtering af de sager hun har hjulpet mig med. Samtidig har min oplevelse været, at hun til enhver tid har været meget ærlig omkring mulighederne og fordele/ulemper ved de enkelte sager.

Anders Hansen, Enno ApS
0

”Jeg har benyttet mig af Nikolaj Kjær de sidste par år i forbindelse med købet af en lejlighed, hvor der var skjulte fejl og mangler som ikke var oplyst før købet. Sagen endte i Landsretten hvor Nikolaj formåede at vinde sagen for mig. Det har været et godt og informativt forløb, stor tak til Nikolaj og hans proaktive arbejdsgang. Han har været villig til at forklare forløbet løbende efter aftale.”

0