Menu
×

PROFESSIONAL LEGAL ADVISORY AND EFFECTIVE DIALOGUE

Aumento is a law firm consisting of a strong team of lawyers with solid experience. We are capable of offering specialized legal services anywhere within the legal compass. At Aumento, we value straightforward and informal communication, and our team is available at flexible hours.

We offer professional legal advisory services on a specialist level within all areas of commercial and private law. At Aumento Law Firm, we strive for pragmatic and effective solutions whenever possible – but if necessary, we are capable of offering strong representation in legal proceedings.

Learn more about our team and our field of legal services here, or contact us by phone or e-mail for a without obligations.

Aumento Law Firm is a shared office space between independent law firms.

Can a chair be a trademark?

Can a chair be a trademark?

The issue of registering the shape of a product as a trademark has again come under scrutiny by the European Court of Justice (Judgment of 18 ...
Can a chair be a trademark? – new judgment

Can a chair be a trademark? – new judgment

The issue of registering the shape of a product as a trademark has again come under scrutiny by the European Court of Justice (Judgment of 18 ...

Search employees at Aumento Law Firm by name or position.

That’s what others say about Aumento

 • Når man handler hus, er en god advokat guld værd. Hos Aumento Advokater havde vi fornøjelsen af en kyndig og kundeorienteret rådgiver i Advokatfuldmægtig, Casper Emil Christiansen. Han styrede os sikkert gennem køb, dokumenter og tvivlsspørgsmål, og havde blik for alle de små, men kritiske detaljer undervejs, som man nemt selv overser - ledsaget af et smil og rettidig kommunikation. Vi kan på det varmeste anbefale Aumento Advokater og Advokatfuldmægtig, Casper Emil Christiansen som rådgiver.

  Pernille & Mikkel
  Testimonial for Advocate - Casper Emil Christiansen
 • Forlagene Thomson og Magnus Informatik har udgivet juridiske fagbøger med Søren som forfatter, herunder bogen "Omkostningsgodtgørelse i Skattesager" (Thomson 2. udgave 2007) samt Magnus Informatiks "Erhvervsguiden". Søren har desuden forfattet en række skatteretlige artikler i Tidsskrift for Skatter- og Afgifter, Skattepolitisk Oversigt, Revision og Regnskabsvæsen samt SKAT-Udland. Endelig har Søren undervist på bl.a. forvaltningshøjskolen i København og Kolding i skatteproces, privatrettens indflydelse på skatteretten samt juridisk metode.


  Testimonial for Advocate - Søren Bernhard Aagaard
 • Siden 2000 har jeg både i privat regi og som direktør for 2 mellemstore danske virksomheder benyttet advokat Birgitte Stenbjerre. Opgaverne i privat regi har primært drejet sig om handler med fast ejendom (over 10 stk.), ægtepagter, formue dispositioner, tvister med håndværkere og lign. På erhvervssiden har opgaverne rettet sig mod lejekontrakter, personaleforhold, salgs- og leveringsbetingelser, partner kontrakter, formalia (vedtægter, generalforsamlinger, aktionæroverenskomster, kapitaludvidelser mv.), immaterielle rettigheder, køb af virksomheder og tilsvarende opgaver. Efter 17 år som klient, kan jeg konstatere, at Birgitte driver en solid, grundig og serviceminded advokatvirksomhed, hvor tilgængelighed ubestridt er i højsæde. Birgitte kender sine begrænsninger, som mindre advokatvirksomhed, hvilket er betryggende ved mere komplekse forhold. Til gengæld er hendes faktureringsiver absolut rimelig. Kan således kun anbefale Birgitte som advokat såvel til private som erhvervsrettede opgaver. Har tidligere anbefalet Birgitte hvilket har medført en række yderst tilfredse klienter hos hende. Er der spørgsmål til ovenstående står jeg naturligvis til rådighed.

  Lars Lund-Nielsen, Adm. Dir. / CEO, Freeminds Media A/S
  Testimonial for Advocate - Birgitte Stenbjerre
 • Min oplevelse af advokat Birgitte Stenbjerre er yderst positiv. Hun har stået for 4 af vores ejendomshandler de sidste 3-5 år samt været behjælpelig med testamente vedr. arv da min kone og jeg har fællesbarn og delebørn og gerne ville sikre os og børnene bedst muligt. Alle opgaver har været afviklet hurtigt og smidigt. Jeg mindes en sag hvor konen og jeg gik lidt i panik og skrev fredag aften i den tro at vi måtte vente hele weekenden på svar, men der gik ikke 12 timer så var der svar på mail og vi havde atter ro i sindet. Birgitte er yderst hjælpsom og god at sparre med, hun har formået at se muligheder som vi har overset op til flere gange og det har været til en stor gevinst for os. Derudover må jeg sige at vi føler os rigtig godt behandlet, vi kan ikke sætte en finger på hverken pris, kvalitet eller tid for tilbagemeldning. Birgitte forstår at behandle hendes klienter med respekt og venlighed og jeg vil til enhver tid gå til hende.

  J. Strøm
  Testimonial for Advocate - Birgitte Stenbjerre
 • Vi har under hele sagen, fra du trådte ind og hjalp os med vores daværende advokat til afslutningen, været meget trygge og glade for din hjælp. Det har været helt afgørende for vores valg at tage sagen til retten, at vi på intet tidspunkt har været i tvivl om hvordan forløbet udviklede sig, og at du på bedste vis har taget dig af alle detaljer i sagen. Det skal du have stor tak for, og det har været en meget stor lettelse, at vi ikke skulle bekymre os om udviklingen men har været informeret i gennem hele sagen. Det har været et hårdt forløb at nå hertil, men vi er overbeviste om, at vi juridisk og menneskeligt ikke kunne have været i bedre hænder. Vi håber, at vi må kontakte dig en anden gang, hvis vi har brug for juridisk bistand.

  Ea og Jacob
  Testimonial for Advocate - Birgitte Stenbjerre
 • Igennem knap 20 år har jeg fra skiftende arbejdspladser benyttet Birgitte Stenbjerre som advokat, rådgiver og sparringspartner på en lang række juridiske problemstillinger. Især har Birgitte været til uvurderlig hjælp indenfor aftaleret, lejeret, kontraktforhold, etc. Hun svarer ofte indenfor et døgn - og gerne med et glimt i øjet. Hun gives de varmeste anbefalinger!

  Mads Gaub, administrationschef Red Barnet
  Testimonial for Advocate - Birgitte Stenbjerre
 • Du skal have mange tak for et veludført arbejde. Jeg har følt mig meget tryg ved din vejledning hele vejen igennem. Jeg vil ikke tøve med at anbefale dig til andre.

  Klient, skilsmissesag
  Testimonial for Advocate - Anne-Marie Juhl Andersen
 • Der er stadig håb derude for alle fædre der kæmper for jeres børn. En 2 årig lang kamp omkring en mor, der flytter fra byen hvor vores barn gik i skole. Hun ville derfor have, at han skulle skifte skole til deres nye bopæl. Vi har begge barnet i 7/7 på lige vilkår, men da hun havde bopælsretten over barnet kunne hun derfor rykke ham. Jeg har i dag fået medhold i retten, så jeg fremover er bopælsforældre og kan sikre, at han bliver i samme skole. Min advokat skal have et kæmpe tak for et rigtig godt forarbejde.

  Klient, sag om bopæl
  Testimonial for Advocate - Anne-Marie Juhl Andersen
 • Under behandlingen af min sag, har Anne-Marie bevaret den røde tråd. Hun har været konkret og målrettet hele vejen igennem. Det har været en stor fordel, at Anne-Marie i øvrigt er meget empatisk og en god menneskekender.

  Klient, sag om forældremyndighed
  Testimonial for Advocate - Anne-Marie Juhl Andersen
 • Jens was Riidr's lead of attorney in our negotiations with Schibsted Media Group. In this process Jens proved to be extremely skillful in both negotiations as well as applying his knowledge in the best of ways to produce very satisfying results for our Company. I am very proud in recommending Jens and hope to continue our collaboration in the years to come.

  Anders Breinholst, CEO Riidr.com
  Testimonial for Advocate - Jens Bang Liebst
 • Vi siger tak for al den bistand du gav os privat, vedr. handlen af vores andelsbolig. Vi er stadig bosiddende der og vores piger trives rigtigt godt i nærområdet. Andelslånet i foreningen er betalt ud næste år og så kommer vi til at sidde rigtigt billigt. Din indsigt i foreningens økonomi og de forskellige faldgruber der kunne have været, f.eks. i forbindelse med den skyld/lån der var optaget i vores andel inden handlen, har jo vist sig at være uundværlig og aldeles fantastisk. Endnu en gang mange tak, og hvis vi nogensinde får behov for at videreformidle en anbefaling eller selv får brug for en dygtig ejendomsadvokat, så ved vi hvor vi kan henvende os.

  Torben, boligkøber
  Testimonial for Advocate - Søren Bang Monrad
 • Kære Søren, Tusind tak for din store hjælp med købet af vores kommende hus. Du har været en fantastisk støtte i denne lidt hektiske process, hvor der har været mange detaljer og problematikker at skulle holde styr på. Det har været rigtig rart at du har været så grundig og har taget dig tid til at forklare og uddybe forhold - også på meget skæve tidspunkter af en arbejdsdag. 🙂 Vi håber ikke, at vi får brug for en advokat igen lige foreløbig, men vi vil give dig vores varmeste anbefalinger til alle vores venner og bekendte, der skulle have brug for en boligadvokat. 🙂 Endnu engang tak for hjælpen!

  Laura og Asger, boligkøber
  Testimonial for Advocate - Søren Bang Monrad
 • Hej Søren, tak for din hjælp i denne sag. Selv om sagen jo specifikt vedrører et kamera, og dit notat naturligvis forholder sig hertil, definerer det også foreningens beføjelser, hvis der en anden gang skulle være beboere, der ønsker at sætte andre genstande op på fællesarealer. Det er for bestyrelsen mindst lige så vigtigt at få afklaret.

  Admiralens Gård, Bestyrelsen, E/F
  Testimonial for Advocate - Søren Bang Monrad
 • Anja Linde help my family in the purchase of an Andelsbolig in Frederiksberg in summer 2013. Since the beginning of our communication, Anja explained clearly the housing market in Copenhagen and the purchasing process. She was very flexible with the meetings time and location, and adapted smoothly to our needs. Before the final pruchase agreement Anja walked us through all the legal, financial and real-estat related documentation. She also handled all the communication with the real-estate agency and supported us also when discussing issue with the Andelsbolig administration. We stronly recommend Anja Linde.

  Ivan Arana Aristi
  Testimonial for Advocate - Anja Linde
 • Jeg blev opsagt fra mit arbejde som 65-årig og havde intet fagforbund i ryggen til at forhandle for mig. Jeg kontaktede derfor Anja Linde. Det fortrød jeg ikke. Ved første møde fik jeg indtryk af en nærværende, forstående og ikke mindst kompetent advokat, som tog sig god tid til vores møde. Anja deltog derefter i forhandlingen med min arbejdsgiver, hvilket var et stort plus for mig, da de tilsyneladende fik respekt for Anjas kompetence, fremtoning og indsats. Resultatet blev, at min afskedigelse blev genforhandlet, og at jeg derved fik lidt over otte gange så mange penge ud af det i forhold til Anjas salær.

  Britta Berg
  Testimonial for Advocate - Anja Linde
 • Vi siger tak for al den bistand du gav os privat, vedr. handlen af vores andelsbolig. Vi er stadig bosiddende der og vores piger trives rigtigt godt i nærområdet. Andelslånet i foreningen er betalt ud næste år og så kommer vi til at sidde rigtigt billigt. Din indsigt i foreningens økonomi og de forskellige faldgruber der kunne have været, f.eks. i forbindelse med den skyld/lån der var optaget i vores andel inden handlen, har jo vist sig at være uundværlig og aldeles fantastisk. Endnu en gang mange tak, og hvis vi nogensinde får behov for at videreformidle en anbefaling eller selv får brug for en dygtig ejendomsadvokat, så ved vi hvor vi kan henvende os.

  Torben, boligkøber
  Testimonial for Advocate - Søren Bang Monrad
 • Hej Søren, tak for din hjælp i denne sag. Selv om sagen jo specifikt vedrører et kamera, og dit notat naturligvis forholder sig hertil, definerer det også foreningens beføjelser, hvis der en anden gang skulle være beboere, der ønsker at sætte andre genstande op på fællesarealer. Det er for bestyrelsen mindst lige så vigtigt at få afklaret.

  Admiralens Gård, Bestyrelsen for E/F
  Testimonial for Advocate - Søren Bang Monrad
 • Kære Søren,Tusind tak for din store hjælp med købet af vores kommende hus. Du har været en fantastisk støtte i denne lidt hektiske process, hvor der har været mange detaljer og problematikker at skulle holde styr på. Det har været rigtig rart at du har været så grundig og har taget dig tid til at forklare og uddybe forhold - også på meget skæve tidspunkter af en arbejdsdag. Vi håber ikke, at vi får brug for en advokat igen lige foreløbig, men vi vil give dig vores varmeste anbefalinger til alle vores venner og bekendte, der skulle have brug for en boligadvokat. Endnu engang tak for hjælpen!

  Laura og Asger, boligkøber
  Testimonial for Advocate - Søren Bang Monrad
 • Anja Linde help my family in the purchase of an Andelsbolig in Frederiksberg in summer 2013. Since the beginning of our communication, Anja explained clearly the housing market in Copenhagen and the purchasing process. She was very flexible with the meetings time and location, and adapted smoothly to our needs. Before the final pruchase agreement Anja walked us through all the legal, financial and real-estat related documentation. She also handled all the communication with the real-estate agency and supported us also when discussing issue with the Andelsbolig administration. We stronly recommend Anja Linde.

  Ivan Arana Aristi
  Testimonial for Advocate - Anja Linde
 • Jeg blev opsagt fra mit arbejde som 65-årig og havde intet fagforbund i ryggen til at forhandle for mig. Jeg kontaktede derfor Anja Linde. Det fortrød jeg ikke. Ved første møde fik jeg indtryk af en nærværende, forstående og ikke mindst kompetent advokat, som tog sig god tid til vores møde. Anja deltog derefter i forhandlingen med min arbejdsgiver, hvilket var et stort plus for mig, da de tilsyneladende fik respekt for Anjas kompetence, fremtoning og indsats. Resultatet blev, at min afskedigelse blev genforhandlet, og at jeg derved fik lidt over otte gange så mange penge ud af det i forhold til Anjas salær.

  Britta Berg
  Testimonial for Advocate - Anja Linde

International network

Aumento Law Firm is an active part of international network of lawyers

About Aumento
Aumento Law Firm is a team of effective young attorneys with experience from some of the biggest law firms in Denmark.
Contact us

Aumento Law Firm
Ny Østergade 3, 4th floor
1101 Copenhagen K

TEL: (+45) 7025 5770
FAX: (+45) 7025 5771
E-MAIL: mail@aumento.dk